Wat wij voor ons zien, is een Breda waar u en uw buren zich thuis voelen. Waar uw woonomgeving schoon, heel en groen is. Waar u zich veilig voelt. Waar criminelen weten dat ze worden aangepakt en wel twee keer nadenken voordat ze de wet overtreden.

We zien een Breda van gelijke kansen, waar iedereen zijn talenten kan inzetten. Een Breda dat dynamisch en veerkrachtig is, en economisch blijft groeien. Waarin iedereen zelf de broek kan ophouden. Waar jonge Bredanaars kunnen werken aan een succesvolle, eigen toekomst en aan de toekomst van een nog mooier Breda.

Wij zien wijken en buurten waar mensen zich kunnen ontplooien. Waar mensen, dicht bij vrienden en familie, zelfstandig oud kunnen worden. Waar voorzieningen voor iedereen bereikbaar zijn.

Een Breda waar oude en nieuwe Bredanaars trots op zijn. Trots op onze stad en onze dorpen, op onze rijke historie, en op de Bredase manier van leven. Een Breda dat aantrekkelijk is voor onszelf en voor onze gasten.

Wij zien een toekomst waarin u zich weer serieus genomen voelt door politiek en gemeente. Waarbij u het gevoel krijgt dat het weer om ú gaat.

Dat is waar we vanuit de Volkspartij onze rol zien: werkend aan deze visie, dienstverlenend aan u, vrij van de (eigen) belangen van de landelijke, politieke partijen.